Post by tmobsolonghunva on Feb 24, 2022 8:28:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Run Sackboy! Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Run Sackboy! Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atrakinti monetas ▞▞▞
▞▞▞ Run Sackboy! Run! 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas, bet „Facebook“ integracija sugedo ir ją reikia pataisyti
Run Sackboy! Run! アーケード tmhg
Kas kelias dienas žaidimas iš naujo nustato mano statistiką ir aš grįšiu į 1 lygį. Norėčiau, kad žaidimas galėtų išsaugoti duomenis
Kokybiškas žaidimas turėjo jį jau seniai, bet vis tiek neprisijungs prie „Facebook“.
O dabar taip nėra.
malonu 4 metų mergaitei ar vaikinui, šis žaidimas gali juos įkvėpti (tik jei tai įkvėps) būti nuotykių, drąsių ir stiprių, ir viskas
Nesu tikras, kaip aš iš tikrųjų jaučiuosi šiame žaidime, kai šokdamas jį taip mėgstu
Geras žaidimas ir meilės kostiumai ir meilė littlebigplanet 1 2 ir 3
Man patinka šis žaidimas, aš žaidžiau jį per psp, esu priklausomas nuo šio žaidimo, jis yra teisėtas, užsiprenumeruokite, aš esu youtuberis
Kiekvieną kartą, kai pradedu paleisti uždarius, sutrinka, bandžiau uždaryti žaidimą ir vėl jį atidaryti, taip pat bandžiau jį pašalinti ir įdiegti iš naujo, bet tai neveikia
Kažkodėl po atnaujinimo, kai žaidžiu žaidimą, ekranas nėra toks jautrus lietimui, todėl turiu labai stipriai spausti ekraną, kad mano vaikinas peršoktų kliūtis... Tai taip apmaudu!
Labai nusivyliau šiuo žaidimu. Puikiai veikia mano „Samsung“, bet labai blogai trikdo „Tesco Hudl“. Grindys ir dalis fono išnyksta, kai aš bėgu, todėl maišas atrodo taip, lyg jis plūduriuotų. Tai vyksta didelės ir mažos skiriamosios gebos. Prašau pataisyti ir aš lengvai duosiu 5 žvaigždutes
Tai gana gera, bet negerai, skirkite 2, nes galiu būti rožinėje stulboje vieną sekundės dalį, o monstras bus iškart už manęs. Noriu, kad čia to nebūtų ir kad būtų ištaisyta.
Mylėk žaidimą. Bet labai susierzinau, kad neprisijungs prie mano facebook.. Paspaudžiu, kad įtraukčiau į nustatymus ir nieko nepadarys...
Nesupranti, bet gerai
tai taip trikdo kiekvieną kartą, kai žaidžiu ar bėgu, pataisyk tai dabar😠😠😲😲😲👎👎
Run Sackboy! Run! Žaid. automat. ioac
Run Sackboy! Run! Arcade uchu
Per daug nesklandumų
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game Arkadspel jeaz
Kiekvieną kartą, kai žaidžiu minutę, ekrane mirksi daugybė spalvų ir aš nematau, kur einu
Šis žaidimas yra blogas, neleidžia jums brūkšnys
Erzinantis kameros kampas, varginantys ir nenatūralūs veikėjo judesiai, per daug spalvingi ir varginantys, kad suprastum, kas yra draugas, o kas priešas, neįgyvendinami tikslai, kad galėtum patobulinti savo charakterį; iš viso pažaidus apie 30min pašalinus
Kai paleidžiu, sutrinka tekstūros ir programa užšąla
Tai buvo taip šaunu, tai buvo toks bosas ir aš įveikiau tiek daug rekordų, bet praradau viską, išleidau 100 USD ir viskas dingo... Turėjau jį ištrinti, nes kažkas nutiko, kai jį įdiegiau iš naujo.... VISIE mano daiktai dingo... TIEK DAUG PINIGŲ IŠVAISTO!!!!!!!
Puikus žaidimas, net perspėjau mane, kad jis skirtas senesniems androidams, bet vis tiek labai vėluoja
Šis žaidimas yra fantastiškas, pabaisa turi tave sugauti ir tu turi pabėgti. Aš duosiu tau užuominą, kad neužlipk ant rožinės spalvos, kitaip tai sulėtins tave ir pabaisa artės prie tavęs. Jūs, vaikinai, tikrai turėtumėte tai žaisti. Prašau pataisyti ir aš duosiu penketą.
Mano Sony Z3 atrodo, kad nėra jokio būdo išeiti iš žaidimo, išskyrus „Facebook“ mygtuko paspaudimą, kad būtų rodomas pradžios mygtukas (arba iš naujo paleidžiamas telefonas!). Ar aš kažką praleidau?
gerai, kad po trumpo laiko pradeda pykti, bet man vis tiek patinka „aspechele“ tai „playstasion“ žaidimas telefone
Run Sackboy! Run! アーケード xwi
Dz.ejxeexex exed D3 r 2wyj E 3d d33 D3 2d 2 D3js2mna17js2uzne yra kitas ir 2 procentai fdrerssjsssedelkee yra kitas i5irjsshshs732 susipažinti su kitu yra urdjjdjshshdjhdj ir EDD vyras važiuoju namo pakeliui namo iš kito ir aš esu HectoR soshshs, kad susipažinčiau su kitu, o aš antras kitam yra urdjdjdhdj EJEJSJSJDDJ fjssjxkolio00 kitame, o aš ir aš esame uxhssjsew2wde2wedcvcwdw1h2
Oooooooooooo šaunu ir labai... sus
Žaidimas visiškai patinka, grafika yra nuostabi, žaidimas paprastas, bet nenuobodus, muzika mane džiugina ir paskutinis, bet ne mažiau svarbus dalykas; Kadangi niekada neturėjau Playstation, bet visada mėgau žiūrėti, kaip draugai žaidžia Little Big World savo pulte, visada tikėjausi, kad kažkas panašaus pasirodys mobiliajame telefone! Priežastis, kodėl skiriu 4 žvaigždutes, yra ta, kad 2-ame lygyje baltos elektropadės man neįmanomos (kaip silpnos spalvos/aklas) ir dėl to niekada nepavyksta išlaikyti šio lygio. Ar yra koks nors būdas, kaip padėklas gali šiek tiek skirtis nuo tada, kai jis yra šalia įprastų baltų grindų?
Jai reikia senosios „Android“ versijos. „PlayStation®“ mėgaukitės ja
šis žaidimas naudojamas sklandžiai veikti mano telefone mi max 3, bet dabar aukšta grafika atsilieka ir kadrai krenta visur, net ir esant žemiems grafikos nustatymams, jis vis tiek turi kadrų kritimų
Aš tik noriu bėgti!!!!!
Aš patiriu atsilikimą
Negalima žaisti, reikia atnaujinti
Geras žaidimas, bet vis tiek manau, kad reikia padirbėti su keletu klaidų ir kitų dalykų
Vienintelė žaidimo problema yra ta, kad jis neprisijungia prie mano Facebook, todėl aš negausiu tos premijos... duosiu 5 žvaigždutes, jei bus ištaisyta
tai jums per daug Wi-Fi.
tai labai smagu. Liūdna dalis yra tai, kad man neleidžiama prisijungti prie „Facebook“ paskyros, kad galėčiau gauti premiją. Sakė, kad tai netaikoma mano Android telefonui, bet tinka iphone!..tf?
Tikrai kelia prisiminimus. Pats žaidimas yra nuostabus nuoširdžiai. Tai neverčia pridėti prie gerklės, žaidimas yra įdomus, lipdukai daro žaidimą įtraukiantį. Vienintelė problema yra ta, kad ji veikia senoje programinėje įrangoje, todėl ji šiek tiek vėluoja, bet kol kas tai vienintelė problema. Kai kuriuos dalykus mes tikrai laikome savaime suprantamais dalykais. Man patiko žaisti, kai man buvo 12 metų, o dabar mėgaujuosi po 5– metų. Kas būtų atspėjęs?
Tai smagus žaidimas, o gal ir smagiau žmonėms, kurie mėgsta LBP
Aš gyvenu mažoje didelėje planetoje, bet ar man vienam kyla problemų išeiti iš šio žaidimo? Neįsivaizduoju, kaip išeiti, kai esu programoje – tiek, kad turėjau iš naujo paleisti telefoną, kad grįžčiau į pagrindinį ekraną. Jei yra lengvas pataisymas, pasakykite man. Nors žaidimas yra smagus.
Štai toks dalykas. Grafika yra tokia, kokios tikitės iš Little Big Planet: Awesome! Žaidimo koncepcija yra puiki, BET... Pradėti nuo pradžių, vėl ir vėl ir vėl tiesiog nėra smagu. Aš jau nuleidau 8 USD į šį žaidimą ir negaliu peržengti pirmojo lygio? O gal yra keli lygiai? Paprastai žaidime yra kontroliniai taškai. Jei mirsi, grįši į patikros punktą. Ne šis žaidimas. Vėl ir vėl pradėti iš naujo nėra smagu. Tai tiesiog erzina.
Tai neleis man atsisiųsti žaidimo, bet jis vis tiek labai šaunus ir visiems, kurie gavo žaidimą, su juo smagiai mėgaukitės.