(Android) Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games palielināt zelta hack
Feb 24, 2022 8:31:42 GMT
Post by tmobsolonghunva on Feb 24, 2022 8:31:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palielināt zelta hack ▞▞▞
▞▞▞ Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games 2022 version ▞▞▞
mīlu šo spēli. Āzijas sajūta
Bosen. Monotons. Gitu² aja.
sangat bagus
Labākā VIP spēle
Stuck sampai 2. nodaļa saja. Saya lagi seru2nya malah gak bisa terus
tik ļoti jauki, man patīk šī spēle
Esmu redzējis labās atsauksmes par to, tik ļoti gaidīju, kad to lejupielādēju un startēju spēli, tika rādīts tikai balts ekrāns un vēl dažas lietas. Tā bija milzīga kļūme, un es to vēl neesmu sācis spēlēt. Ceru, ka drīz varēsit to salabot. Es gribu piedzīvot to, ko piedzīvoja cilvēki, kuri tev piešķīra 5 zvaigznes (
man patīk šī spēle
Man tas patīk. Spēlēt roku un kāju nemaksā.
Se
Šī spēle ir lieliska. Tas ir jautri, un gramatika nav slikta, bet es zaudēju savu progresu, es vienkārši spēlēju šo spēli tikai stundas un pašlaik esmu 12. līmenī vai kaut kas līdzīgs 1. nodaļā. Ceru, ka izstrādātāji novērsīs šo problēmu.
Skaists stāsts, jautra spēle, kultūras pieskāriens! Lieliska spēle kopumā! Mīlu to!!
Man patīk šī spēle, bet kas zina otrās vietas fināla beigas, jo es gribu iegūt fināla beigas un uz redzēšanos👍
Es patiešām izbaudu šo spēli!
Zombie Evolution: Idle Game Dažādas spēles amob
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkade vte
Es pabeidzu pirmo veikalu un nevaru pāriet pie nākamā nomnieka, jo spēļu dienās man nav pieslēgts internetam (lai gan patiesībā es to daru). Tāpēc es mēģināju savienot spēli ar Facebook, un tas ATJAUNO visu spēli? Turklāt tas ir bagijs. Spēles laikā man ir problēmas noklikšķināt uz pagatavotā ēdiena, kā rezultātā tas tiek apdegts. Es atinstalēju, līdz tas tiks novērsts. Es arī vienu reizi nopirku krājkasīti, bet nedomāju, ka to varētu atmaksāt, jo VISI mani panākumi tiek atiestatīti.
Man patīk šī gane, tik viegli spēlējama, un man ar šo spēli nav viegli garlaicīgi
Tas ir labi, bet man tas nav jautri
ES mīlu šo spēli!! Priecājos, ka tai ir stāsts
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Arkade naot
Laba spēle interesanta ļoti interesanta
tā ir laba spēle
jautra spēle
Šī spēle sākumā bija jautra. Tagad daudz kļūdu. Pats kaitinošākais ir tad, kad es noklikšķināju uz dubultās monētas un skatījos 30 sec reklāmas, ka manas monētas nemaz netika dubultotas. Turklāt L*z*d* reklāmas ir patiešām kaitinošas, jo tās vienmēr mūs novirzīja uz lietotni l*****, pat ja esmu noklikšķinājis uz "X".
Saya suka spēle nya,lucu dan semua detail makanan,detail peralatan masak,bahan2nya,detail warung nya juga,sampai ada sambalnya juga.....keren ini Cuman di warung pecel lele līmeņa spēle nya terlalu lama jadi boring,harusnya setiap tempat baru ,15 līmeņu spēle sudah cukup,dqn variasi pembelinya juga bisa ditambah lagi.... Suka gamenya....paldies
Kur ir atskaņošanas poga?! Es nevaru spēlēt spēli!
Selera Nusantara : Chef Restaurant Cooking Games Zręcznościowe rieu
satriecošs
Seru
Forši. Relaksējoša un jautra. Nggak nyangka ada unsur story nya, yang bikin kita penasaran dan seolah-olah sedang baca novel atau komik.
Lielisks sižets, tā ir spēle, kuru varat pabeigt un paturēt tālrunī
Lieliska spēle
Man patīk, kad es spēlēju spēli, es tik un tā apjūku, atvainojos, es esmu no Malaizijas, atvainojos, ja nesaproti 5 zvaigznes
Beidzot jauna nodaļa!!!